Το iPhone 8 θα περιλαμβάνει ένα επαναστατικό προϊόν που δεν υπάρχει σε καμιά συσκευή Android

0
Η Apple δουλεύει πυρετωδώς για να ολοκληρώσει το νέο iphone 8 που αναμένεται να δούμε φέτος και ενώ ακόμη βρίσκετε στα εργαστήρια οι διαρροές συνεχίζονται για την εμφάνιση και τις δυνατότητες του.

Έτσι σήμερα αποκαλύφθηκε άλλη μια πληροφορία που την δημοσίευσε ο διάσημος αναλυτής Ming-Chi Kuo από την σελίδα του KGI και πρόκειται για την κάμερα της συσκευής.
Ο αναλυτής αναφέρει πως το νέο iphone θα περιλαμβάνει στην κάμερα του μια υπέρυθρη μονάδα λέιζερ, η οποία θα διαβάζει το χώρο και τα χαρακτηριστικό του προσώπου  πριν αποτυπώσει της εικόνα.
Αυτή η τεχνολογία σάρωσης ανήκε στην PrimeSense που εξαγόρασε η Apple το 2013 αλλά και στην Lumentum όπου ειδικεύεται σε 3D αισθητήρες.
Έτσι αυτή η τεχνολογία σε συνδυασμό με ένα ειδικό λογισμικό θα χρησιμοποιηθεί στην ανίχνευση προσώπων για το ξεκλείδωμα της συσκευής αλλά και για άλλες δυνατότητες όπως καλύτερη αποτύπωση εικόνας και τεχνολογίες εικονικής πραγματικότητας.
Στο νέο iphone δεν θα υπάρχουν μηχανικά πλήκτρα και θα είναι εξ ολοκλήρου από γυαλί ολόκληρη η επιφάνεια του.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !