Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πολλές οι διαμαρτυρίες από τους χρήστες του iPhone 7

Μεγάλη διάσταση παίρνει το νήμα στο φόρουμ της Apple όπου  οι χρήστες διαμαρτύρονται για το ξεφλούδισμα στα μαύρα iphone 7.

Με εικόνες που ανεβάζουν συνεχώς δείχνουν πως ξεφλουδίζεται το χρώμα ακόμη και αν η συσκευή προστατεύεται από θήκη όπως επισημαίνουν πολλοί.
Πολλοί από αυτούς αναφέρουν πως "δεν θα ξανά αγοράσω iphone" ενώ κάποιος άλλος έγραψε πως "νιώθω σαν να έχω ένα φθηνό Κινέζικο κινητό" καθώς η Apple δεν περιλαμβάνει ακόμη στην εγγύηση της το ξεφλούδισμα αφού όσοι επισκέφτηκαν τα καταστήματα τους αρνήθηκε η ανταλλαγή με νέα συσκευή και άλλοι στράφηκαν σε προσωρινές λύσεις με μαύρο μαρκαδόρο.


Το ξεφλούδισμα μπορεί να γίνει ακόμη και χωρίς χτύπημα στην συσκευή και παρατηρείται σε διάφορα σημεία του πλαισίου κυρίως στα iPhone 7 plus αλλά και στα απλά iphone 7 όπως φαίνεται και στις εικόνες.
Σχόλια