Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μια πολύ ισχυρή δοκιμασία για το iphone 7

Το κανάλι του TechRax κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει απίστευτες δοκιμασίες για τα προϊόντα της Apple και τώρα επανέρχεται με μια νέα δοκιμασία στο iphone 7.

Το κινητό της Apple θα βυθιστεί σε ένα υγρό οργανικό διαλύτη που περιέχει μικροσκοπικά σωματίδια του μαγνητίτη.
Πρόκειται για μια χημική ένωση που περιέχει μικροσκοπικά μέταλλα που όταν είναι σε ηρεμία δεν φαίνονται ενώ αν πλησιάσεις ένα μαγνήτη θα φανεί η έλξη τους.
 Όμως τα βάσανα δεν τέλειωσαν για το άμοιρο iphone αφού μέσα σε αυτό το μείγμα έριξαν και λίγο υγρό άζωτο έτσι για να κάνουν περισσότερο εντύπωση.
Αφού βυθίστηκε στο υγρό αυτό το iphone 7 εξακολούθησε να λειτουργεί όταν καθαρίστηκε αλλά μετά ήρθε το τέλος του με τον πιο απλό τρόπο....


Σχόλια