Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Διαθέσιμο το ios 10.3 beta 3 στους δημόσιους δοκιμαστές

Η Apple έδωσε εχθές στους προγραμματιστές την επόμενη δοκιμαστική έκδοση του ios 10.3 και μια ημέρα μετά είναι διαθέσιμη και σε όσους θέλουν να συμμετέχουν δωρεάν στις δοκιμαστικές εκδόσεις.

Στο νέο λειτουργικό θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά που έχουμε αναφερθεί και ταυτόχρονα αν διαθέτετε ένα ρολόι Apple watch μπορείτε να το αναβαθμίσετε και αυτό μέσα από την εφαρμογή του ρολογιού.
Αν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε στις δημόσιες δωρεάν δοκιμές αρκεί να κάνετε μια εγγραφή δωρεάν στη σελίδα της Apple στο σύνδεσμο εδώ και να κατεβάσετε το αντίστοιχο πιστοποιητικό.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Αν αναβαθμίσετε το ρολόι σας στην δοκιμαστική έκδοση δεν μπορείτε να επιστρέψετε σε παλιότερη που είχατε.
Σχόλια