Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

HideMeX: Τώρα το πολυεργαλείο συμβατό και για το ios 10

Όσο και καλό να είναι το λειτουργικό του ios από την Apple ομολογουμένως οι περισσότεροι που έχουμε jailbreak στις συσκευές μας θα θέλαμε να κάνουμε πολλές αλλαγές που θα μας λύσουν τα χέρια.

Οι παλιοί χρήστες του jailbreak θα γνωρίζουν καλά πως το καλύτερο tweak για το σκοπό αυτό ονομάζεται "Springtomize" αλλά δυστυχώς ακόμη δεν είναι έτοιμο για το ios 10 παρά την ενημέρωση που είχαμε πως έρχεται σύντομα.
Αντί αυτού μια πολύ καλή επιλογή είναι το HideMeX μια δημιουργία του CP Digital Darkroom όπου μπορούμε να αλλάξουμε πολλά από το ios όπως τον τρόπο ξεκλειδώματος της συσκευής μέγεθος σε γραμματοσειρές η ακόμη και την ώρα στην οθόνη, ρύθμιση της θαμπάδας στους φακέλους και πολλά άλλα που θα χρειαζόμασταν πολλά μικρότερα tweak για το κάνουμε.
Το HideMeX υποστηρίζει από σήμερα και το ios 10 και θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss στην τιμή των 2,99 ευρώ.Σχόλια