Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ένα νέο χαρακτηριστικό που πρόσθεσε η Google στο YouTube

Η Google πραγματοποίησε μια ενημέρωση για την εφαρμογή του YouTube προσθέτοντας μια νέα λειτουργία όπου αν και χρήσιμη ίσως σε πολλούς δεν έγινε καμιά επίσημη αναφορά.

Πρόκειται για τις συσκευές ios όπου παρακολουθώντας ένα video μπορούμε να πατήσουμε την οθόνη αριστερά η δεξιά και να περάσουμε 10 δευτερόλεπτα μπροστά η πίσω στην προβολή του video.
Αν πατήσετε πατήσετε περισσότερες φορές κάθε φορά θα προστίθενται 10 δευτερόλεπτα έτσι ώστε να φτάσετε γρήγορα στο σημείο που σας ενδιαφέρει μπροστά η πίσω στο video.
Με αυτό το νέο τρόπο η εταιρία πιστεύει πως είναι πιο βολικό από το να χειρίζεστε με τα πλήκτρα όπως γινόταν προηγούμενος.
Η αλλαγή αυτή είναι διαθέσιμη στην πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής του YouTube.
Σχόλια