Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Google ξεπέρασε την Apple και έγινε το πιο ακριβό εμπορικό σήμα στον κόσμο

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας από την εταιρία   ερευνών Brand Finance κατά το 2016 η Google αύξησε την αξία της σε τιμή σχεδόν κατά ένα τέταρτο, και ανήλθε σε 109,47 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με αναλυτές, σε ένα μόνο χρόνο η αξία του σήματος του γίγαντα αναζήτησης Google, αυξήθηκε κατά 21,3 δισεκατομμύρια δολάρια και ποσοστό 24% ενώ αντίθετα η αξία του σήματος της Apple έπεσε με ποσοστό -27%
Πτωτική πορεία είχε επίσης και η Microsoft ενώ εντυπωσιακή άνοδο έχει το σήμα του Facebook με ποσοστό +82%.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα με τις πρώτες 10 εταιρίες στο κόσμο και την αξία τους μπορείτε να δείτε στο πίνακα πιο κάτω.Σχόλια