Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Facebook ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή αναπαραγωγής video για το Apple TV

Το κοινωνικό δίκτυο του Facebook που προσπαθεί να κάνει την προβολή των video στους χρήστες από τους λογαριασμούς τους πιο λειτουργικούς, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας εφαρμογής για το Apple TV και γενικά για τις έξυπνες τηλεοράσεις.

Ο χρήστης θα μπορεί να συνδέσει τον λογαριασμό του και να δει όλα τα video από τα άτομα που ακολουθεί στην τηλεόραση.
Στην ανακοίνωση του Facebook αναφέρει μεταξύ άλλων .....

"Θέλουμε οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο οπουδήποτε, δεν έχει σημασία τι θα χρησιμοποιήσετε - τηλέφωνο, υπολογιστή ή την τηλεόραση, απλά θα είναι ακριβώς μια άλλη οθόνη," - είπε ο αντιπρόεδρος του Facebook Dan Rose.

Ήδη η εφαρμογή των κινητών συσκευών έχει δεχθεί πολλές αλλαγές για την προβολή video που πλέον μπορεί να ελαχιστοποιήσει το video σε λειτουργία "Picture in Picture" η την αυτόματη αναπαραγωγή video όταν εμφανίζεται στην οθόνη και πολλά άλλα.
Δεν ανακοινώθηκε η οριστική κυκλοφορία της εφαρμογής για το Apple TV που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2016 αλλά πιθανόν να είναι πολύ σύντομα.Σχόλια