Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

DoNotAnnoy....Σταματήστε προσωρινά αυτούς που σας ενοχλούν

Υπάρχουν κάποιες στιγμές όπου θέλετε απόλυτη ησυχία για αφοσιωθείτε σε αυτό που κάνετε αλλά σας αποσπά την προσοχή σας οι ειδοποιήσεις που έρχονται στο iphone σας είτε από συνομιλίες η και από εφαρμογές.

Η κάποιες άλλες φορές δεν θέλετε για οποιονδήποτε λόγο να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές.
Εδώ είναι που θα σας φανεί χρήσιμο το tweak "DoNotAnnoy" όπου μπορείτε να επιλέξετε τις εφαρμογές που σας ενοχλούν η δεν θέλετε να εμφανίζουν ειδοποιήσεις, είτε στην οθόνη κλειδώματος η ακόμη και σε μορφή πανό.
Μπορείτε ακόμη από τις ρυθμίσεις να επιλέξετε για παράδειγμα να μην σας ενοχλεί η εφαρμογή του Viber αλλά ταυτόχρονα να βάλετε φίλτρο εξαιρώντας μια συγκεκριμένη συνομιλία που έχετε με κάποιον.
Το DoNotAnnoy πρόκειται για ένα ενδιαφέρον tweak που θα σας φανεί χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις και λειτουργεί από ios 8 μέχρι και το 10 και θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss στην τιμή των 1,99 ευρώ.Σχόλια