Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

CCWallCustomizer: Cydia tweak new free...μια πινελιά στο κέντρο ελέγχου

Το CCWallCustomizer πρόκειται για ένα μικρό νέο tweak που όμως βάζει την δικιά του πινελιά στην εμφάνιση του ιός με τις dike σας επιλογές.

Με το CCWallCustomizer μπορείτε να επιλέξετε μια εικόνα φόντου στο κέντρο ελέγχου αφού από προεπιλογή είναι εντελώς κενό και άσπρο.
Έτσι μπορείτε να στολίσετε το κέντρο ελέγχου αλλά φροντίστε η εικόνα που θα επιλέξετε να μην σας κρύβει χρωματικά τους διακόπτες η ακόμη και τις πληροφορίες στο κέντρο ελέγχου.
Το tweak CCWallCustomizer είναι διαθέσιμο δωρεάν για το ios 10 στο ρεπό του BigBoss.
Σχόλια