Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ηχογραφήστε τις τηλεφωνικές κλήσεις με την νέα εφαρμογή Call Recorder International

Πρόσφατα είχαμε αναφερθεί στο πως θα καταγράψετε τις τηλεφωνικές κλήσεις από το iphone σας χωρίς να χρειάζεται jailbreak αλλά μια ακόμη εφαρμογή προστέθηκε σήμερα στο μακρύ κατάλογο των επιλογών μας.

Πρόκειται για την Call Recorder International  όπου δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο παρά μόνο να ανοίξετε την εφαρμογή και η καταγραφή ξεκινάει αυτόματα στην συσκευή σας.
Μπορείτε επίσης μέσα από την εφαρμογή να πραγματοποιήσετε φθηνές τηλεφωνικές κλήσεις στο εξωτερικό, να διαχειριστείτε τις εγγραφές σας και πολλά άλλα.
Την εφαρμογή Call Recorder International θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο πιο κάτω για iphone και ipad.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1191605967?mt=8Σχόλια