Νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ανάγνωση δαχτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη

0
Και ενώ η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο το iphone 8 που οι φήμες το θέλουν να έχει ένα εικονικό αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος ενσωματωμένο στην οθόνη, ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε σήμερα στο αρμόδιο γραφείο.

Το δίπλωμα που ονομάζεται "Ακουστική αρχιτεκτονική του συστήματος απεικόνισης" και περιγράφει ακριβώς αυτό που γνωρίζουμε την ενσωμάτωση δηλαδή του αισθητήρα εσωτερικά της οθόνης με όλες τις δυνατότητες του Home μπουτον.
Το δίπλωμα χρησιμοποιεί ένα μηχανισμό λειτουργίας από δίπλωμα που είχε κατατεθεί τον Αύγουστο του 2016 και υπογράφουν πολλοί μηχανικοί της Apple όπως είναι ο Mohammad Joke Yaazandust Giovanni Gozzini, Brian Michael King, Mark Yip, Aaron Tucker και άλλους.
Η νέα αυτή οθόνη θα εξοικονομήσει περισσότερο χορό στην συσκευή και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την προβολή του περιεχομένου ακόμη και στις μικρές συσκευές.








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !