Πώς να καθαρίσετε το "Άλλα" από την συσκευή σας

0
Συνδέοντας την συσκευή μας στο iTunes θα παρατηρήσουμε στην μπάρα που εμφανίζεται κάτω για την διαχείριση του δίσκου, μια ενότητα που εμφανίζεται ως "Άλλα" και μας δεσμεύει χώρο από την συσκευή μας χωρίς να προσδιορίζει πια αρχεία είναι αυτά που δεσμεύουν τον χώρο.

Εκεί συμπεριλαμβάνονται αρχεία που αποκτούμε κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο η και διαφορα από εφαρμογές όπως του Facebook του twitter και άλλες, αλλά και προσωρινά αρχεία του συστήματος όπως της Siri.
Για να απαλλαγούμε από τα αρχεία αυτά έστω και προσωρινά αφού σε κάποιο διάστημα θα επανεμφανιστούν πάλι, θα πρέπει να επέμβουμε μόνοι μας.
Οι απλές λύσεις είναι από τις ρυθμίσεις να σβήσουμε το περιεχόμενο που αποθηκεύεται στο Safari πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις και στην ενότητα του Safari διαγράφοντας το ιστορικό.
Επίσης αν δεν χρησιμοποιούμε την Siri μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε.
Ακόμη επειδή δεν μπορούμε να επέμβουμε στις περισσότερες εφαρμογές καλό είναι να τις διαγράψουμε και να τις κατεβάσουμε ξανά εκ νέου έτσι θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στο χώρο που κερδίσατε.
Μια απλή λύση για να καθαρίσουμε την μνήμη από αγορές είναι να ανοίξουμε το itunes από την συσκευή μας και κατεβαίνοντας προς τα κάτω να κάνουμε αποσύνδεση  του Apple ID μας και σύνδεση εκ νέου έτσι ώστε να διαγραφούν οι αναζητήσεις και ότι περιεχόμενο έχει αποθηκευτεί εκεί.
Τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορα βοηθητικά προγράμματα είτε από τον υπολογιστή σας είτε και από την συσκευή σας που μερικά από αυτά είναι....

PhoneExpander για Mac
iMyfone Umate για Mac και Windows
PhoneClean για Mac και Windows
iFunBox για Mac και Windows
iMazing για Mac και Windows

Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή με jailbreak, τότε δεν χρειάζεστε έναν υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προγράμματα εδώ:

CacheClearer του Rian Petrich free
iCleaner free
disk pie 1,99

Αν δεν έχετε jailbreak μια πολύ καλή εφαρμογή και δωρεάν είναι η GetSpace RAM όπου μπορείτε να την βρείτε δωρεάν εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !