Κυκλοφόρησε εναλλακτική λύση για το AppSync

0
Πολλοί χρήστες του jailbreak χρησιμοποιούν το πρόσθετο AppSync όπου μεταξύ άλλων μπορεί και κάνει τις εφαρμογές που είναι ανυπόγραφες να τρέχουν κανονικά σε μια ios συσκευή τις λεγόμενες και ως σπασμένες.

Όμως παρά το ότι το jailbreak υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό το AppSync δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα του με αποτέλεσμα όσοι το εγκατέστησαν να χάσουν για πάντα το jailbreak αφού κολλάει την συσκευή σε ένα βρόχο χωρίς να μπορεί να ξανά ανοίξει.
Ο δημιουργός του ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει μια νέα διορθωμένη έκδοση αλλά μέχρι τότε κανένας δεν πρέπει να το κατεβάσει στο ios 10.
Όμως ένας άλλος προγραμματιστής κατάφερε και δημιούργησε μια εναλλακτική λύση για το tweak μέχρι να κυκλοφορήσει η διορθωμένη έκδοση σε συνεννόηση με τον δημιουργό του AppSync.
Για να κατεβάσετε την έκδοση αυτή θα πρέπει να προσθέσετε το ρεπό https://cydia.angelxwind.net/ στις πηγές σας.
Φυσικά όποιος το κάνει είναι με δικιά του ευθύνη καθώς όπως είπα δεν είναι η κανονική έκδοση παρά μόνο μια προσωρινή λύση που δόθηκε με καλά αποτελέσματα και όλα τα σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε στην σελίδα του reddit εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !