Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως θα κατεβάσετε δωρεάν για ήχο κλήσης το τραγούδι "Πάμε στην Χονολουλού" από την διαφήμιση της Apple

Πρόσφατα η Apple κυκλοφόρησε μια διαφήμιση που γυρίστηκε στην Ελλάδα και αυτό τον καιρό παίζεται από τα Ελληνικά κανάλια όπου την διαφήμιση ντύνει μουσικά ένα πολύ παλιό τραγούδι του Κώστα Μπέζου το " Νύχτα στην Χονολουλού".

Το τραγούδι γράφτηκε μεταξύ του 1930-40 και δεν ήταν το μοναδικό της εποχής που γνώρισε επιτυχία αφού τραγούδια του ρεμπέτη τραγουδιστή ακούγονται και σήμερα όπως το "Ήσουνα Ξυπόλητη" και άλλα.
Σκέφτηκα λοιπόν πως πολλοί από εσάς θα το θέλατε να το έχετε στην συσκευή σας σαν ήχο κλήσης η και ολόκληρο στην μουσική σας.
Έχω ετοιμάσει ένα ringtone που μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από τον σύνδεσμο εδώ και να κάνετε συγχρονισμό με το itunes την συσκευή σας για να εγκατασταθεί.
Αν πάλι δεν σας αρέσει το σημείο που διάλεξα από το τραγούδι καθώς δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το τραγούδι από τον σύνδεσμο εδώ και κατόπιν να επισκεφτείτε την σελίδα εδώ όπου κάνετε επεξεργασία online και διαλέγετε το σημείο που εσείς θέλετε.
Όταν το ολοκληρώσετε μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή συμβατή για ios συσκευές πατώντας την επιλογή M4R.
Ελπίζω να σας αρέσει και για οτιδήποτε μπορείτε να γράψετε στα σχόλια πιο κάτω.
Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη