Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ενάντια στο νόμο "επισκευής από τρίτους"

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, οι αρχές της Νεμπράσκα,της Νέα Υόρκης,του Κάνσας, της Μινεσότα και της Μασαχουσέτης ανακοίνωσαν ένα σχέδιο νόμου , το οποίο θα επιβάλει τις εταιρίες να πωλούν kit επισκευής και μεμονωμένα ανταλλακτικά έτσι ώστε να μπορεί οπουδήποτε κάποιος να επισκευάσει την συσκευή του χωρίς να χάσει την εγγύηση της εταιρίας.

Η Apple αντιστέκεται στο σχέδιο αυτό του νόμου και στις 9 Μαρτίου στο Λίνκολν, σκοπεύει να στείλει εκπρόσωπο της για να απαντήσει με επιχειρήματα κατά του.
Ο νόμος αυτός σκοπεύει να καταργήσει τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευών σπάζοντας έτσι το μονοπώλιο των τιμών που το ρυθμίζουν οι εταιρίες.
Η Apple πιστεύει πως αν εφαρμοστεί ο νόμος αυτός μπορεί  κάποιος να καταστρέψει την συσκευή αφού μπορεί και να μην έχει τις κατάλληλες γνώσεις επισκευής.
Υπέρ του νόμου τάσσεται το lobbying Repair.org το οποίο εκπροσωπεί τα συμφέροντα ανεξάρτητων συνεργείων σε όλο τον κόσμο.Σχόλια