Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η νέα διαφήμιση της Apple για την μουσική και η σημασία που έχει

Τον Ιούλιο του περασμένου έτους, η Apple αγόρασε από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS τα τηλεοπτικά δικαιώματα στη δημοφιλή εκπομπή, James Corden Carpool Καραόκε.

Σήμερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα νέο video που αναφέρεται στην εκπομπή με πρωταγωνιστές από την σειρά όπως είναι ο James Corden, Will Smith, Billy Ikner, Metallica, Alicia Keys, ο John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, ο Michael Strahan, John Kena, ο Σακίλ Ο 'Νιλ και άλλους.
Έχει προγραμματιστεί παιχτούν 16 επεισόδια, τα οποία  θα προβάλλονται μια φορά την εβδομάδα για αρκετούς μήνες και σε κάθε ένα από αυτά θα συμμετέχουν διαφορετικές προσωπικότητες.
Το πιο δημοφιλές επεισόδιο που παίχτηκε και στο YouTube με 150 εκατομμύρια προβολές ήταν με την τραγουδίστρια Adele και κράτησε για περίπου 6 μήνες.
Σε ένα επεισόδιο του σόου ήταν φιλοξενούμενη και η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.
Σχόλια