Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του συνεδρίου WWDC 2017

Όπως παραδοσιακά γίνετε κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο συνέδριο των προγραμματιστών από την Apple και η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα τον τόπο και τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το συνέδριο.

Αντί του συνηθισμένου κτιρίου που γινόταν κάθε χρόνο στο Moscone Center στο Σαν Φρανσίσκο φέτος επιλέχθηκε το συνεδριακό κέντρο του McEnery στο San Jose και θα πραγματοποιηθεί από τις 5 Ιουνίου μέχρι και στις 9 Ιουνίου.
Στο συνέδριο που παραβρίσκονται κορυφαίοι προγραμματιστές από όλο τον κόσμο θα παρουσιαστεί το νέο λειτουργικό του ios 11 που θα μας απασχολήσει στο μέλλον και την ίδια ημέρα θα δοθεί και στους προγραμματιστές για τις πρώτες δοκιμές.
Επίσης η εταιρία θα αναφερθεί στα νέα APIs για την ανάπτυξη, όπως Sirikit ™, HomeKit ™, HealthKit ™ και CarPlay® και άλλες νέες τεχνολογίες.
Το συνεδριακό κέντρο McEnery έχει την δυνατότητα να διαθέτει τα πάντα για τους φιλοξενούμενους όπως μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων εστιατόρια ξενοδοχεία καταστήματα αναψυχής και άλλα που θα χρειαστούν οι επισκέπτες.
Η Apple για το σκοπό αυτό άνοιξε και την επίσημη σελίδα της για όσους θέλουν να δηλώσουν την συμμετοχή τους και να παραβρεθούν στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια