Η Apple ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του συνεδρίου WWDC 2017

0
Όπως παραδοσιακά γίνετε κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο συνέδριο των προγραμματιστών από την Apple και η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα τον τόπο και τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το συνέδριο.

Αντί του συνηθισμένου κτιρίου που γινόταν κάθε χρόνο στο Moscone Center στο Σαν Φρανσίσκο φέτος επιλέχθηκε το συνεδριακό κέντρο του McEnery στο San Jose και θα πραγματοποιηθεί από τις 5 Ιουνίου μέχρι και στις 9 Ιουνίου.
Στο συνέδριο που παραβρίσκονται κορυφαίοι προγραμματιστές από όλο τον κόσμο θα παρουσιαστεί το νέο λειτουργικό του ios 11 που θα μας απασχολήσει στο μέλλον και την ίδια ημέρα θα δοθεί και στους προγραμματιστές για τις πρώτες δοκιμές.
Επίσης η εταιρία θα αναφερθεί στα νέα APIs για την ανάπτυξη, όπως Sirikit ™, HomeKit ™, HealthKit ™ και CarPlay® και άλλες νέες τεχνολογίες.
Το συνεδριακό κέντρο McEnery έχει την δυνατότητα να διαθέτει τα πάντα για τους φιλοξενούμενους όπως μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων εστιατόρια ξενοδοχεία καταστήματα αναψυχής και άλλα που θα χρειαστούν οι επισκέπτες.
Η Apple για το σκοπό αυτό άνοιξε και την επίσημη σελίδα της για όσους θέλουν να δηλώσουν την συμμετοχή τους και να παραβρεθούν στο σύνδεσμο εδώ.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !