Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δυο νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για φόρτιση του Apple Watch

Δυο νέους τρόπους φόρτισης σπεύσε να κατοχυρώσει η Apple στο αρμόδιο γραφείο στις ΗΠΑ  και στο γραφείο εμπορικών σημάτων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Στο έγγραφο γίνετε περιγραφή για την φόρτιση του Apple Watch από τον χρήστη από μια εξωτερική πηγή και συγκεκριμένα από ένα λουράκι μπαταρία.
Πρόκειται για δυο διαφορετικούς τρόπους φόρτισης στο Apple Watch με τον ένα να φορτίζει απευθείας από ένα ειδικό λουράκι που ενσωματώνει στο εσωτερικό μια μπαταρία και το δεύτερο να χρησιμοποιεί μια βάση φόρτισης για την βάση του ρολογιού που συνδέεται πάλι σε ένα λουράκι.
Φυσικά δεν γίνετε σαφές αν θα βγει ποτέ στην παραγωγή αφού πολλά από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σκοπεύουν μόνο στο να αποτρέψουν άλλες εταιρίες να δημιουργήσουν παρόμοιες συσκευές για πολλούς και διάφορους λόγους.


Σχόλια