Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να βάλετε για θέμα στο Apple Watch σας το Apple Nike+

Έχετε ένα οποιοδήποτε Apple Watch αλλά θα θέλατε να είχατε για θέμα το πολύ όμορφο Apple Nike+ που η Apple το έχει μόνο για τα ρολόγια Nike?

Τότε ακολουθείστε τις οδηγίες πιο κάτω και εγκαταστήστε την εφαρμογή Nike+ και απολαύστε το θέμα στο δικό σας ρολόι.
Θα χρειαστείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή σε μορφή IPA από τον σύνδεσμο εδώ.
Τώρα εγκαταστήστε την στο iphone σας με το cydia Impactor και ενεργοποιήστε το πιστοποιητικό της για να λειτουργεί.
Κατόπιν συγχρονίστε την εφαρμογή να εγκατασταθεί και στο ρολόι σας.
Αφού τα έχετε κάνει όλα αυτά πηγαίνετε στην εφαρμογή του ρολογιού στο iphone και από τις ρυθμίσεις Γενικά/Αφύπνιση οθόνης επιλέξτε συνέχιση τελευταίας δραστηριότητας.
Τώρα στο ρολόι σας ανοίξτε και απολαύστε την εφαρμογή Nike+
 Για όσους τα καταφέρνουν καλύτερα με το εργαλείο της Apple το xcode μπορούν να κατεβάσουν το κώδικα της εφαρμογής από τον σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια