Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Apple Watch έφτασε στο 80% των πωλήσεων της αγοράς για το τελευταίο τρίμηνο

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της αγοράς για το Apple Watch που κάνει την Apple να τρίβει τα χερια της από χαρά.

Σύμφωνα με τους αναλυτές το μερίδιο της αγοράς για το Apple Watch έχει φτάσει στο τελευταίο τρίμηνο στο 80% αφού οι πωλήσεις ξεπέρασαν 8,2 εκατομμύρια κομμάτια.
Οι ίδιες πηγες αναφέρουν πως μονο από το Apple Watch τα έσοδα που αποκόμισε η εταιρία φτάνουν στα 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια.
Έτσι το 2016 θεωρείτε πολύ τυχερό για την εταιρία αφού συνολικά σύμφωνα με τη Canalys το μερίδιο του Apple Watch για το 2016 ήταν στο 50% με συνολικά 11,9 εκατομμύρια μονάδες.
Εντυπωσιακή είναι και η άνοδος για την Xiaomi που κατάφερε να πουλήσει 5,5 εκατομμύρια μονάδες για το βραχιόλι της αν και μιλάμε για διαφορετικό προϊόν στην ουσία.
Σχόλια