Η Apple απέκτησε την Ισραηλινή εταιρία RealFace

0
Με στόχο να ενισχύσει την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης η Apple προχώρησε σε μια ακόμη εξαγορά μιας ανεξάρτητης εταιρίας την RealFace όπου πρόκειται για μια Ισραηλινή έτρια που ασχολείται με την βιομετρία του προσώπου.

Η εταιρία RealFace ιδρύθηκε το 2014 από τον Adi Eckhouse Barzilai και τον Aviv Mader αναπτύσσοντας ένα ειδικό λογισμικό όπου διαβάζει το πρόσωπο ενός ανθρώπου κάνοντας την περιττή την τεχνολογία του δαχτυλικού αποτυπώματος αφού μπορεί με ασφάλεια να αποτυπώσει τα μοναδικά για κάθε άνθρωπο χαρακτηριστικά.
Είναι γνωστό πως η Apple δουλεύει εδώ και καιρό στην τεχνολογία αυτή που είναι πιθανό να την γνωρίσουμε στο ios 11 αφού άλλωστε και ανοιχτά έχει δηλώσει το ενδιαφέρον ο Tim Cook αλλά και εξαγοράστηκαν και άλλες μικρότερες εταιρίες για το σκοπό αυτό.
Την είδηση δημοσίευσε η σελίδα engadget χωρίς ωστόσο να γίνετε αναφορά για το κόστος που θα είναι σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !