Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Άνοδος ρεκόρ για την μετοχή της Apple μετά τα αποτελέσματα του Q1 2017

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του 2017 από την Apple η μετοχή της εταιρείας έκλεισε με θεαματική άνοδο σημειώνοντας ποσοστό ρεκόρ 5% της κεφαλαιοποίησης της αγοράς.

Έτσι η τιμή της μετοχής την επόμενη ημέρα έφτασε στα 135 δολάρια μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το γεγονός ήταν αναμενόμενο αφού ανακοινώθηκαν από την εταιρία ρεκόρ κύκλου εργασιών των 78.400.000.000 δολαρίων.
Επόμενος στόχος που των προσδοκιών των μετόχων για το επόμενο τρίμηνο είναι τα έσοδα να φτάσουν μεταξύ 51,5 και 53,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων έναντι 50,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016.


Σχόλια