Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτή είναι η χώρα που χρησιμοποιεί περισσότερο την υπηρεσία Apple Pay

Η υπηρεσία Apple Pay είναι διαθέσιμη σε δέκα χώρες μέχρι σήμερα, αλλά όμως πια χώρα την χρησιμοποιεί περισσότερο στο κόσμο για τις πληρωμές της?

Σύμφωνα με τον Jennifer Bailey, αντιπρόεδρο και υπεύθυνο για το Apple Pay που ανακοίνωσε το συμπέρασμα σε συνέντευξη του στο  AFR η Αυστραλία είναι η χώρα που χρησιμοποιεί αυτή την μέθοδο πληρωμών.
Μάλιστα ενδεικτικό είναι πως μερικές τράπεζες εκεί είναι σε πόλεμο με την Apple για το ότι δεν δέχονται το ποσό της προμήθειας και πολλοί από τους πελάτες τους είναι πρόθυμοι να αλλάξουν τράπεζα προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία Apple Pay.
Μέχρι σήμερα, η Apple Pay είναι διαθέσιμη σε 3500 (μικρές και μεγάλες) τράπεζες στον κόσμο και σιγά σιγά ο αριθμός αυτός μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.Σχόλια