Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone στην Ινδία σύντομα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bloomberg που επικαλείται την δήλωση του Υπουργού Πληροφορικής Karnataka Priyanka Harzha η Apple ξεκινά την παραγωγή του iPhone στην Ινδία.

Η Apple επέλεξε την πόλη Bangalore για την κατασκευή του iphone και θα συνεργαστεί με την Ταϊβανέζικη Wistron Corp.
Το αρμόδιο υπουργείο της Ινδίας καλωσόρισε την πρωτοβουλία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για την χώρα και θα συμβάλει στην ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών που χρειάζεται η χώρα για να ανταγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η πρωτοβουλία της Apple ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια με διάφορες δυσκολίες που φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και αναλυτές πιστεύουν  πως μέχρι το 2017 η Ινδία θα ξεπεράσει τις ΗΠΑ και να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη μετά την αγορά της Κίνας.Σχόλια