Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ξεκίνησε τις πωλήσεις των ακουστικών BeatsX

Τα ασύρματα ακουστικά BeatsX παρουσιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με το iPhone 7 και είναι το τρίτο και τελευταίο μοντέλο της εταιρίας που συμπληρώνει τις επιλογές.

Τα προηγούμενα μοντέλα ήταν το Beats Solo 3 και Powerbeats 3 και τώρα είναι διαθέσιμα στην επίσημη σελίδα της Apple και σε ορισμένα καταστήματα το μοντέλο  BeatsX στην τιμή των 150 δολαρίων.
Τα ασύρματα ακουστικά BeatsX συνδέονται μεταξύ τους με ένα καλώδιο και περιλαμβάνουν τον επεξεργαστή των AirPods W1 προσφέροντας μέχρι και 8 ώρες διάρκεια της μπαταρίας με γρήγορη φόρτιση ικανότητα που ονομάζεται «Fast power» και φορτίζει για 2 ώρες μέσα σε 5 μόνο λεπτά και είναι διαθέσιμα σε άσπρο και μαύρο χρώμα.
Τα ακουστικά διαθέτουν χειριστήρια έντασης, παύσης και αναπαραγωγής.
Περισσότερες πληροφορίες και για παραγγελίες στην επίσημη σελίδα της Apple εδώ.
Σχόλια