Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple σκοπεύει με το ψηφιακό τροχό να αυξήσει την αυτονομία στο Apple Watch

Τα κλασικά ρολόγια εδώ και χρόνια χρησιμοποιούσαν τον τροχό για να κουρδιστούν και να λειτουργούν για ώρες πολλές μέχρι το επόμενο κούρδισμα.

Κάτι ανάλογο σκέφτηκε και η Apple αφού το μέγεθος του Apple δεν της επιτρέπει να βάλει μεγαλύτερη μπαταρία.
Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εταιρίας δείχνει πως ο  χρήστης χρησιμοποιώντας την ψηφιακή κορόνα θα μπορεί να παράγει ρεύμα με ένα ειδικό μηχανισμό κάτι που έχει να κάνει με πηνίο και μαγνήτες  και η ενέργεια αυτή θα αποθηκεύεται απευθείας στην μπαταρία έτσι ώστε να μην ξεμένει ποτέ από το ρολόι του ακόμη και αν δεν μπορεί να το φορτίσει σύντομα.
Το δίπλωμα αυτό η Apple το έχει κατοχυρώσει από ότι φαίνεται από τα έγγραφα τον Αύγουστο του 2016 αλλά σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας και είναι άγνωστο το πότε θα του δούμε στην πράξη αφού πρέπει να περάσει για μεγάλο διαστήματα τα test δοκιμών μέχρι να εφαρμοστεί.

Σχόλια