Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple προσέλαβε τον επικεφαλής της Amazon Fire

Σε μια ακόμη πρόσληψη προχώρησε η Apple ενός ικανού στελέχους και πρόκειται για τον Timothy D. Tverdalla που μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής του Amazon Fire TV.

Η πρόσληψη έγινε τον Ιανουάριο αν και ανακοινώθηκε τώρα από την εταιρία και σύμφωνα με το LinkedIn ήταν επικεφαλής για την περίοδο 2013-2016 στην Amazon Fire TV και νωρίτερα στο Netflix και την θέση του διευθυντή στο Roku.
Αν και το Apple TV αποτελεί το 5% των εσόδων της εταιρίας η Apple σκοπεύει να επενδύσει για να κερδίσει το χαμένο έδαφος με πληροφορίες να αναφέρουν πως σχεδιάζει να ξεκινήσει το δικό της κανάλι.
Ήδη φήμες αναφέρουν πως βρίσκετε σε συζητήσεις με γνωστούς παραγωγούς, και αυτό σημαίνει επέκταση των φιλοδοξιών της.Σχόλια