Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα κυκλοφορία του WhatsApp με τρία καινούργια χαρακτηριστικά

Ο δημοφιλές messeger κυκλοφόρησε μια νέα αναβάθμιση της εφαρμογής που δεν σταματά να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά.

Στην νέα έκδοση θα βρείτε τώρα υποστήριξη για offline λειτουργία, μια νέα οθόνη για τη διαχείριση της αποθήκευσης και την ικανότητα να ταυτόχρονα να στείλετε μέχρι και 30 φωτογραφίες.
Η ενημέρωση με αριθμό 2.17.1 σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε μηνύματα, όταν η κινητή συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη στο Internet.Τα μηνύματα σας μπαίνουν στην ουρά και αποστέλλονται όταν η συσκευή συνδεθεί ξανά στο internet.
Επίσης στην ενημερωμένη έκδοση, μπορείτε να διαγράψετε ορισμένους τύπους μηνυμάτων, όπως τα βίντεο, η και ολόκληρα τα chatrooms.Για να επωφεληθείτε από τη νέα επιλογή, θα πρέπει να πάτε στο Ρυθμίσεις -> και αποθήκευση δεδομένων -> Αποθήκευση.

Τέλος, το επικαιροποιημένο WhatsApp σας επιτρέπει να στείλετε έως και 30 φωτογραφίες ή βίντεο σε μια στιγμή. Προηγουμένως, το όριο ήταν 10 εικόνες.Σχόλια