Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

WaterMinder®: Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας

Όλοι μας γνωρίζουμε το πόσο πολύτομο στοιχείο είναι το νερό στον οργανισμό μας και ένα αφυδατωμένο σώμα το πόσο ευάλωτο είναι.

Η εφαρμογή WaterMinder® δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό για να σας υπενθυμίζει να αναπληρώσετε τα υγρά σας.
Έτσι γίνετε παιχνίδι η γνώση για το πόσο νερό έχετε πιει κατά την διάρκεια της ημέρας με βάση το βάρος και το ύψος σας.
Η εφαρμογή υποστηρίζει και το ρολόι της Apple το Apple Watch και έχετε πρόσβαση και από εκεί αλλά και τις ειδοποιήσεις όταν έχετε ξεχαστεί να πιείτε νερό για ώρα.
Την WaterMinder® μπορείτε να την κατεβάστε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id653031147?mt=8#
Σχόλια