Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Τα νέα tweaks της εβδομάδος που πέρασε για το ios 10

Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί το jailbreak του ios 10 αφού είναι σε δοκιμαστική μορφή ωστόσο οι προγραμματιστές δεν σταματούν να δημιουργούν νέα tweaks για να κάνουν το ιός περισσότερο λειτουργικό.

Πάμε να δούμε μερικά νέα tweak αυτής εβδομάδος που αξίζουν την προσοχή σας.

AntiTracker (Δωρεάν, BigBoss)
Με την εφαρμογή Βρείτε τους φίλους μου της Apple μπορεί κάποιος να σας παρακολουθεί.Εδώ θα σας φανεί χρήσιμο το tweak AntiTracker αφού σας ειδοποιεί άμεσος όταν παρακολουθήστε από κάποιον και ταυτόχρονα δημιουργεί αρχεία με τις καταγραφές παρακολούθησης.

Ice 9 ($ 0,99, ZodTTD)
Το Ice 9 είναι ένα widget με αρκετά χρήσιμα όπως την αναζήτηση της Google συντομεύσεις εφαρμογών όπως του καιρού της μουσικής του safari και άλλα με εμφάνιση που παραπαίει στα Android λειτουργικά


NewsOfTheWorld (δωρεάν, repo.avalon-studios.de)
Η Apple με την κυκλοφορία του ios 9 μας ανακοίνωσε και μια νέα εφαρμογή με ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά δίκτυα που όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην χώρα αλλά μόνο σε Αμερική Αυστραλία και λίγες ακόμη.
Το tweak NewsOfTheWorld θα εμφανίσει τη κριμένη εφαρμογή NEWS και στην δικιά σας συσκευή

SafariUnleashed (δωρεάν, rishanan.github.io)
Ένα ενδιαφέρον δωρεάν tweak που απελευθερώνει τις δυνατότητες του Safari, προσθέτει λειτουργία πλήρους οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης της Apple , υποστήριξη για φόντο με το άνοιγμα στις καρτέλες και πολλές άλλες επιλογές.Σχόλια