Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Tim Cook πούλησε άλλες 30.000 μετοχές της Apple σήμερα

Ο πρόεδρος της Apple Tim Cook αποφάσισε σήμερα για ακόμη μια φορά να μετατρέψει ένα μέρος των μετοχών του σε χρήμα πουλώντας 30.000 μετοχές της εταιρίας αξίας 120 δολαρίων η κάθε μια και έλαβε περίπου 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι η τρίτη φορά στον ίδιο μήνα αφού στις 20 Ιανουαρίου είχε πουλήσει άλλες 30.000 και με διαφορά δυο ημερών επίσης 30 χιλιάδες μετοχές.
Οι λόγοι παραμένουν άγνωστοι καθώς άλλοι λένε πως έχει σχέση με την μείωση του μισθού που του έγινε για την πτώση της Apple και άλλοι λένε για το ότι θέλει να πετύχει την υψηλότερη τιμή πριν η μετοχή κατρακυλήσει χαμηλότερα.
Όπως και να έχει μόνο ο ίδιος γνωρίζει γιατί το έκανε αλλά η ουσία είναι πως έβαλε μεγάλο μέρος ρευστού στους λογαριασμούς του.Σχόλια