Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ένα όμορφο stand για το Applewatch στο κομοδίνο σας που μπορείτε να το φτιάξετε και εσείς

Θέλετε ένα όμορφο stand για να φορτίζετε την νύχτα το Apple Watch σας στο κομοδίνο αλλά να μην χρειάζεται να δώσετε και πολλά χρήματα?  

Τότε μπορεί να σας ενδιαφέρει  το "elago W3 Stand" όπου πρόκειται για μια βάση από σιλικόνη για να μην γρατσουνιστεί το ρολόι σας όπου τοποθετείται  σε πλάγια θέση για να μεγαλώνει οθόνη.
Θυμίζει τους πρώτους υπολογιστές Mac και θα την βρείτε σε δυο διαφορετικούς χρωματισμούς.
Το κόστος της "elago W3 Stand" είναι για σήμερα στα 12 δολάρια από 14 της αρχικής τιμής της στο κατάστημα της Amazon εδώ.
 Πάλι αν πιάνουν τα χέρια σας και έχετε στην κατοχή σας ένα 3D εκτυπωτή μπορείτε να κατεβάσετε το σχέδιο από εδώ και να το εκτυπώσετε και θα έχετε την ευχαρίστηση ότι το δημιουργήσατε εσείς.


Σχόλια