Η Samsung απάντησε επίσημα για τις εκρήξεις στο Galaxy Note 7

0
Μετά από αρκετό διάστημα δοκιμών η Samsung κατέληξε για το ποια ήταν τα αιτια που προκαλούσαν τις εκρήξεις στα κινητά της τηλέφωνα Galaxy Note 7 όπου και αναγκάστηκε να τα αποσύρει με τεράστια οικονομική και ηθική ζημιά. 

Το πρόβλημα οφειλόταν στην μπαταρία του κινητού όπου οι μπαταρίες του Galaxy Note 7 ήταν σε δυο τύπους ο ένας είχε πρόβλημα στην σύνδεση και ο άλλος τύπος έκανε την μπαταρία να βραχυκυκλώνει πολύ εύκολα.
Στην έρευνα συμμετείχαν 700 μηχανικοί όπου δοκιμάστηκαν 200.000 κινητά και 30.000 μπαταρίες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κίνα, το Βιετνάμ και τη Νότια Κορέα.
Παράλληλα ζητήθηκε η βοήθεια από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες από τις εταιρίες UL, Exponent και TUV Rheinland.
Ο επικεφαλής της Samsun ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία αφού όπως είπε ήταν δικό τους λάθος πως πέρασαν τον έλεγχο και βγήκαν στην αγορά χωρίς να το εντοπίσουν.
Υπόσχονται στο μέλλον να μην ξανά συμβεί αφού τώρα η εμπειρία τους μεγάλωσε και υπόσχεται να εισαγάγει ένα πρωτόκολλο ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων και να συνεχίσει την πρόληψη της εμφάνισης παρόμοιων προβλημάτων.
Μάλιστα από την ίδια την εταιρία δόθηκε και ένα video στην δημοσιότητα που εξηγεί τους λόγους του προβλήματος.

Το Galaxy Note 7 βγήκε στην αγορά τον περασμένο Αύγουστο και τα πρώτα προβλήματα εμφανίστηκαν στις αρχές του Σεπτεμβρίου όπου και αποσύρθηκε από την αγορά το 96% των συσκευών μέχρι και σήμερα.









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !