Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Runtastic PRO Running : AppStore free today

Για εσάς που παρακολουθείτε τις επιδόσεις στον αθλητισμό αλλά και για τους ερασιτέχνες που θέλουν ένα υγιή τρόπο ζωής μια κορυφαία εφαρμογή για το κινητό σας είναι η Runtastic PRO Running. 

Δείτε τις θερμίδες που κάψατε, δείτε τις επιδόσεις με διαγράμματα, βάλτε καινούργιους στόχους, δείτε χάρτες με τις διαδρομές σας και πολλά άλλα μόνο με την εφαρμογή Runtastic PRO Running.
Επίσης υποστηρίζει και λειτουργίες για το Apple Watch και μοιραστείτε τις επιδόσεις με τους φίλους σας από την επικοινωνία του messeger που διαθέτει.
Αυτά και πολλά περισσότερα θα βρείτε στην εφαρμογή Runtastic PRO Running που αντί για 5 ευρώ της κανονικής τιμής μπορείτε να την κατεβάσετε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν από εδώ.


https://itunes.apple.com/GR/app/id366626332?mt=8

Σχόλια