Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Rocket for Instagram: Ένα εργαλείο για το Instagram

Το Rocket for Instagram ίσως οι περισσότεροι να το γνωρίζετε αφού πρόκειται για ένα δωρεάν tweak όπου απελευθερώνει όλους τους περιορισμούς της εφαρμογής Instagram. 

Θα βρείτε πολλές επιλογές στο εσωτερικό του όπως να κατεβάσετε τις φωτογραφίες και τα video από τις ιστορίες να αποθηκεύσετε περιεχόμενο στην συσκευή σας να κάνετε απόκρυψη όταν βλέπετε μια ιστορία και πολλά άλλα που θα σας φανούν χρήσιμα στην εφαρμογή του Instagram.
Το tweak Rocket for Instagram θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss στην έκδοση 1.3.9 όπου υποστηρίζει και τελευταία έκδοση του Instagram.Σχόλια