Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο qwertyoruiop εγκαταλείπει την δημοσίευση εργαλείων jailbreak μετά την πίεση που δέχεται

Ο Ιταλός qwertyoruiop όπως γνωρίζετε είναι ο δημιουργός του τελευταίου εργαλείου για το jailbreak στο ios 10.1.1 που όμως όπως φαίνεται δεν έμελλε να ολοκληρωθεί ποτέ αφού ούτε όλες τις συσκευές υποστηρίζει αλλά ούτε την υποστήριξη της κοινότητας όπως αυτή του Saurik δεν έχει.

Σε μια τελευταία ανακοίνωση στο twitter ο qwertyoruiop αναφέρει πως μετά την διόρθωση που έκανε η Apple στο ios 10.2 δεν πρόκειται να δημοσιεύσει ξανά ένα νέο εργαλείο αφού η κοινότητα του jailbreak όπως αναφέρει είναι μεγάλη η πίεση για αυτόν βρίζοντας μάλιστα.
Έτσι ακόμη και να υπάρχει τρόπος μάλλον δεν πρόκειται να δούμε κάτι από τον συγκεκριμένο προγραμματιστή.


Σχόλια