Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

PowerDown: Cydia free...τώρα διαθέσιμο και στο ios 10

Το PowerDown για πολλούς από εμάς που έχουμε jailbreak μας βολεύει αφάνταστα αφού προσθέτει στο κουμπί Power επιλογές για επανεκκίνηση της συσκευής SafeMode, respring και έτσι μας γλιτώνει από χρονοβόρες διαδικασίες όποτε το χρειαστούμε.

Ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα με το jailbreak και πηγαίνουμε άμεσα σε κατάσταση SafeMode για να διορθώσουμε κάποιο tweak.
Το PowerDown αναβαθμίστηκε σήμερα και υποστηρίζει και το ios 10 και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το ρεπό του BigBoss.Σχόλια