Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

PhoneRescue : ένα ισχυρό εργαλείο για να ανακτήσει τα διαγραμμένα στοιχεία από το iPhone και το iPad σας

Πολλές φορές από κάποιο λάθος η δικό μας η και από κάποια ενέργεια χάνουμε πολύτιμα δεδομένα για εμάς όπως σημειώσεις εικόνες, επαφές και άλλα και τότε αρχίζουν τα δύσκολα. 

Όμως στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά αξιόλογες επιλογές που θα μας βοηθήσουν να τα ανακτήσουμε τα διαγραμμένα αρχεία μας και μια τέτοια είναι το πρόγραμμα PhoneRescue
Το PhoneRescue είναι διαθέσιμο για υπολογιστές Mac και Windows και περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές επιλογές για να ανακτήσουμε τα αρχεία μας που είναι από ένα παλιό αντίγραφο του iTunes ένα αντίγραφο στο iCloud και τέλος από την ίδια την συσκευή μας.
Έτσι οι πιθανότητες είναι αυξημένες για να επαναφέρουμε αυτά που ψάχνουμε.
Στο PhoneRescue θα βρούμε και άλλες χρήσιμες επιλογές όπως αν κολλήσει η συσκευή μας να μπορέσουμε να την ξεκολλήσουμε χωρίς να αναβαθμίσουμε, καθαρισμός της συσκευής και άλλα.
Το PhoneRescue θα το βρείτε για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας στο σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια