Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Peter Thiel είπε πως η εποχή του iPhone έφτασε στο τέλος της

Ο Peter Thiel είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα στον τομέα της τεχνολογίας.Είναι κυρίως γνωστός ως επενδυτής στο Facebook αλλά και για ότι είναι συνιδρυτής του PayPal, και τελευταία έχει αναλάβει την οργάνωση της Silicon Valley και στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, υποστήριξε σθεναρά τον Donald Trump. 

Μάλιστα μετά την εκλογή του απονεμήθηκε η θέση του συμβούλου του νεοεκλεγέντα προέδρου.
Σε μια συνέντευξη με στην The New York Times, μετάξι άλλων είπε πως ο χώρος των κινητών δεν έχει να δώσει κάτι άλλο και τώρα αρχίζει η φθίνουσα πορεία για την Apple που πρέπει να στραφεί σε κάτι άλλο και δεν είναι ευθύνη του Tim Cook αυτό.
 Από την άλλη γνωρίζουμε πως με την κυκλοφορία του iphone 8 μέσα στο 2017 η Apple βάζει ένα ακόμη στοίχημα θέλοντας να αποδείξει πως τίποτε δεν τέλειωσε αφού περιμένουμε πολλές νέες καινοτομίες και με αφορμή τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του.

Σχόλια