Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Noctis9 : Βάλτε λίγο σκούρο χρώμα στο ios

Φήμες θέλουν την Apple να μας δίνει την επιλογή για σκούρο φόντο στο ios 10.3 αλλά και γενικά στο ios 10 έχει προσθέσει την λειτουργία νύχτας για να ξεκουράζονται τα μάτια μας από το έντονο λευκό χρώμα του ios.

Ένα νέο tweak κυκλοφόρησε το "Noctis9" για συσκευές που έχουν jailbreak στο ios 9 και προσθέτει σκούρο χρώμα σε αρκετά σημεία του λειτουργικού επιλέγοντας μάλιστα από τις 3 επιλογές που διαθέτει το πόσο έντονο θέλουμε να είναι.
Το tweak επηρεάζει το φόντο στα μηνύματα μας το κέντρο ελέγχου, το dock τους φακέλους και το μενού 3D στα εικονίδια.
Το Noctis9 θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss στην τιμή 2 ευρώ.Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη