Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

MEGA MAN MOBILE: Για τους νοσταλγούς του παρελθόντος

Ένα νέο παιχνίδι έκανε την εμφάνιση του σήμερα στο AppStore για όσους νοσταλγούν τα παιχνίδια του παρελθόν και τα γραφικά τους, το "MEGA MAN MOBILE". 

Μετά την επιτυχία του Super Mario οι προγραμματιστές στράφηκαν σε αυτά του είδους τα παιχνίδια τα λεγόμενα classic platformer.
Το παιχνίδι είναι μια δημιουργία της CAPCOM και ο χειρισμός του είναι ο κλασικός με το χειριστήριο αριστερά και τα τέσσερα πλήκτρα δεξιά της οθόνης.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα δυο επίπεδα δυσκολίας που είναι το κανονικό και το Hard Mode για πιο απαιτητικούς χρήστες.
Αν σας αρέσουν λοιπόν τα κλασικά παιχνίδια θα το βρείτε διαθέσιμο στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id1149684511?mt=8
Σχόλια