Το μερίδιο των Mac στην αγορά των υπολογιστών έπεσε δραματικά

0
Πριν από λίγες ημερες αναφερθήκαμε στο ότι η Apple χαμήλωσε τις αποδοχές του Tim Cook λόγο το ότι δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της εταιρίας. 

Ένα από τους στόχους είναι και η η αγορά των υπολογιστών όπου τα Mac φαίνεται να έχουν πτωτική πορεία το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με την έρευνα του Net Applications, τον περασμένο μήνα το MacOS εγκαταστάθηκε στο 6,1% των προσωπικών υπολογιστών, ενώ ένα χρόνο πριν το ποσοστό ήταν 7%.Η τιμή ρεκόρ της Apple ήταν τον Απρίλιο του περασμένου έτους όταν σκαρφάλωσε στο 9,6%.
Το ποσοστό 6,1% είναι το χαμηλότερο για τα Mac από τον Αύγουστο του 2011. Οι πωλήσεις των υπολογιστών της Apple το τελευταίο τρίμηνο ανήλθαν σε 4,9 εκατομμύρια μονάδες, το οποίο είναι 14% λιγότερο σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Έτσι, η μείωση της ζήτησης παρατηρείται και το τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την εταιρία.
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τα ανανεωμένα Mac με οθόνη αφής στο πληκτρολόγιο αλλά λόγο της καινούργιας τεχνολογίας αυξήθηκαν και οι τιμές τους.








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !