Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Και όμως το Kodi υπάρχει διαθέσιμο στο AppStore

Θέλετε πολλοί από εσάς να κατεβάσετε το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi αλλά δεν τα πάτε καλά με το jailbreak η ακόμη και τον τρόπο των πιστοποιητικών που έτσι και και αλλιώς λήγουν σύντομα αν δεν είστε προγραμματιστής. 

Τώρα μπορείτε να το κάνετε κατεβάζοντας απλά την εφαρμογή PlayGlass.
Πρόκειται για μια Κινέζικη εφαρμογή που περιλαμβάνει ατόφιο το Kodi και όχι κάποια απομίμηση και μάλιστα μπορείτε να επιλέξετε για γλώσσα τα Ελληνικά όπως γίνετε πάντα.
Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε τις πηγές σας αφού όταν το κατεβάσετε θα το βρείτε εντελώς άδειο.
Η εφαρμογή υποστηρίζει iphone και ipad συσκευές και για να την χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε τα γυαλιά VR για την συσκευή σας αφού αλλιώς θα βγάλετε τα μάτια σας για το λόγο όλα εμφανίζονται διπλά και πολύ μικρά.
Είναι απορίας άξιο πως πέρασε τον έλεγχο της Apple αλλά όπως και να έχει αν θέλετε να αποκτήσετε το επίσημο Kodi του AppStore μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.https://itunes.apple.com/gr/app/playglass/id982128971?mt=8


Σχόλια

 1. Δεν
  Μπορώ να πρόσθεσω πηγές !! Πως γίνετε ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Argonayti δεν μπορώ να προσθέσω πηγές !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βρήκατε τρόπο να προσθέσετε πηγές; το έχω γυρίσει στα Ελληνικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα μας πείτε πως να βάλουμε πηγές ;; σας παρακαλώ κάποιος να μας πει μπορεί;; γενικά προγραμμα Κόντι για ιφονε εκτός από αυτό υπάρχει ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλησπέρα και πάλι Αργοναύτη γτ δεν μας απαντάς ;; μπορεί Τεσπα κάποιος να μας πει τι γίνετε με το Κόντι ;;; εμείς δηλ που δεν είμαστε στο τσατ δεν μετράμε για τον φίλο μας τον Αργοναύτη ;;;;; παρακαλώ ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φίλε μου από όσο διαβάζω έχει πρόβλημα μην το χρησιμοποιήσεις απλά μια αναφορά έκανα.Κατέβασε το κανονικό και βάλε το ακόμη και χωρίς jailbreak

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλημέρα φίλε γεωργό . Ευχαριστώ που απάντησες . Πως μπορώ να βάλω δηλ το Κόντι στο ιφονε μου;; μπορείς με κάποιο λινκ να με
  Βοηθήσεις ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. https://youtu.be/GUFI8pp5950 ...
  Kodi ipa: http://d-h.st/SUJb
  Cydia impactor: http://www.cydiaimpactor.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη