Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τώρα δωρεάν ταινίες χωρίς jailbreak

Θέλετε να βλέπετε ταινίες από την ios συσκευή σας και μάλιστα με υπότιτλους αλλά σας προβλημάτιζε το jailbreak που δεν έχετε? 

Τώρα ξεχάστε αυτό το πρόβλημα αφού η Ελληνική εφαρμογή JampApps που κατεβάζουμε δωρεάν εφαρμογές υποστηρίζει τώρα τις δυο κορυφαίες εφαρμογές MovieBox και Popcorn Time.
Για όσους δεν γνωρίζουν αρκεί να επισκεφτούν τον σύνδεσμο εδώ από το Safari της συσκευής και να κατεβάσουν την εφαρμογή επιτρέποντας να εγκατασταθεί το απαιτούμενο πιστοποιητικό.

Μετά στην μεσαία καρτέλα με τις εφαρμογές θα βρείτε αυτές που σας ενδιαφέρουν και απλά πατήστε να εγκατασταθούν στην συσκευή σας.Σχόλια