Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέο jailbreak Yalu αποκλειστικά για το iPhone 6

Οι προγραμματιστές αποφάσισαν να πάρουν πιο ζεστά το νέο jailbreak Yalu του Ιταλού και μετά την υπόσχεση για δημιουργία του Apple TV ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής με το ψευδώνυμο GeoSn0w δημιούργησε από το ίδιο το εργαλείο μια διαφορετική έκδοση αποκλειστικά για τα iphone 6 που μέχρι τώρα δεν υποστηριζόταν.

Το νέο εργαλείο είναι και αυτό με την μορφή μιας εφαρμογής IPA που θα πρέπει να το δημιουργήσετε εσείς με το εργαλείο της Apple xCode χρησιμοποιώντας ένα υπολογιστή Mac.
Εντυπωσιακό είναι πως μετά την δημιουργία του jailbreak  θα δείτε ένα σκοτεινό περιβάλλον στο ιοσ που πρόσθεσε ο προγραμματιστής.
Αν έχετε γνώση για το πως θα δημιουργήσετε το αρχείο ipa μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο τον κώδικα  στον υπολογιστή σας από εδώ.Σχόλια