Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Είναι άραγε αυτό ένα jailbreak στο ios 10.2.1?

Δεν έχουν περάσει 24 ώρες καλά καλά που η Apple έκλεισε για πάντα την πρόσβαση στο ios 10.2 που ήταν και το τελευταίο προς το παρόν λειτουργικό που είχαμε jailbreak και νέες ελπίδες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο για το ios 10.2.1

Πρόκειται για ένα άγνωστο προγραμματιστή που σήμερα από νωρίς έγραφε πως κατάφερε να δημιουργήσει το jailbreak του ios 10.2.1 και αργότερα θα το έδινε στην κυκλοφορία.
Ο προγραμματιστής με το ψευδώνυμο  0x8badf00d έκανε πραγματικότητα την υπόσχεση του και κυκλοφόρησε ένα αρχείο IPA με το jailbreak που υποσχέθηκε βαφτίζοντας το "ra1ndr0p".
Δεν διαθέτω συσκευή στο ios 10.2.1 για να το δοκιμάσω και επειδή στο παρελθόν έχω κατηγορηθεί από καλοθελητές που διαβάζουν το blog όσοι από εσάς έχετε το ios 10.2.1 και θέλετε να το δοκιμάσετε μπορείτε να το κατεβάσετε με δικιά σας ευθύνη από τον σύνδεσμο εδώ.
Και αυτό για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε στον υπολογιστή σας το cydia impactor για να δημιουργήσετε το απαραίτητο πιστοποιητικό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι από εσάς έχετε jailbbreak στο ios 10.2 η παλιότερο μην αναβαθμίσετε γιατί μπορεί και να είναι ακόμη ένα ψέμα το jailbreak αυτό.
Περιμένω εντυπώσεις αν το δοκιμάσει κάποιος η να αφαιρέσω εντελώς την ανάρτηση.Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη