Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Και όμως υπάρχει δυνατότητα jailbreak στο ios 10.2.1 παρά τις διορθώσεις της Apple

Η Apple κυκλοφόρησε εχθές το βράδυ το νέο της λειτουργικό το ios 10.2.1 όπου σύμφωνα με τους προγραμματιστές και συγκεκριμένα τον δημιουργό του Yalu διορθώθηκαν οι ευπάθειες και δεν λειτουργεί πλέον.

Μάλιστα η Apple στην επίσημη σελίδα της με τα χαρακτηριστικά των διορθώσεων που έγιναν ευχαριστεί την ομάδα Pangu για τα τρωτά σημεία που εντόπισαν και διορθώθηκαν από αυτή.


Έτσι είναι αδύνατο πλέον να λειτουργήσει το Yalu αλέα αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει διαφορετικός τρόπος αρκεί να το θέλουν και οι προγραμματιστές.
Συγκεκριμένα ένας προγραμματιστής από την Σουηδία από τις beta εκδόσεις του ios 10.2.1 βρήκε τον τρόπο να δημιουργήσει ένα semi jailbreak και εχθές με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης επιβεβαιώνει πως εξακολουθεί να λειτουργεί ανεβάζοντας και το σχετικό video πιο κάτω.
Μάλιστα αναφέρει πως παρά το ότι λειτουργεί κανονικά είναι ευκαιρία να ψάξει και για καινούργιες ευπάθειες στο λειτουργικό για μελλοντικά jailbreak.
 

Τώρα απομένει να δούμε ποιος θα πάρει την πρωτοβουλία να κυκλοφορήσει κάτι αφού προς το παρόν η Apple δείχνει να κερδίζει το παιχνίδι.
Μείνετε συντονισμένοι και για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε.Σχόλια