Και όμως υπάρχει δυνατότητα jailbreak στο ios 10.2.1 παρά τις διορθώσεις της Apple

0
Η Apple κυκλοφόρησε εχθές το βράδυ το νέο της λειτουργικό το ios 10.2.1 όπου σύμφωνα με τους προγραμματιστές και συγκεκριμένα τον δημιουργό του Yalu διορθώθηκαν οι ευπάθειες και δεν λειτουργεί πλέον.

Μάλιστα η Apple στην επίσημη σελίδα της με τα χαρακτηριστικά των διορθώσεων που έγιναν ευχαριστεί την ομάδα Pangu για τα τρωτά σημεία που εντόπισαν και διορθώθηκαν από αυτή.


Έτσι είναι αδύνατο πλέον να λειτουργήσει το Yalu αλέα αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει διαφορετικός τρόπος αρκεί να το θέλουν και οι προγραμματιστές.
Συγκεκριμένα ένας προγραμματιστής από την Σουηδία από τις beta εκδόσεις του ios 10.2.1 βρήκε τον τρόπο να δημιουργήσει ένα semi jailbreak και εχθές με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης επιβεβαιώνει πως εξακολουθεί να λειτουργεί ανεβάζοντας και το σχετικό video πιο κάτω.
Μάλιστα αναφέρει πως παρά το ότι λειτουργεί κανονικά είναι ευκαιρία να ψάξει και για καινούργιες ευπάθειες στο λειτουργικό για μελλοντικά jailbreak.
 

Τώρα απομένει να δούμε ποιος θα πάρει την πρωτοβουλία να κυκλοφορήσει κάτι αφού προς το παρόν η Apple δείχνει να κερδίζει το παιχνίδι.
Μείνετε συντονισμένοι και για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !