Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δόθηκε ο κώδικας του jailbreak στο ios 10.2 για 64bit συσκευές

Ο Ιταλός qwertyoruiopz έχει πει αρκετές φορές πως ο κώδικας του jailbreak στο ios 10.1.1 λειτουργεί και στο ios 10.2 αλλά όμως δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή των iphone 7.

Δεν αποσαφηνίζεται στο που οφείλεται αυτό το πρόβλημα αλλά ωστόσο σήμερα δόθηκε ο κώδικας του εργαλείου Yalu τροποποιημένος για το ios 10.2.
Στις πληροφορίες δεν αναφέρει για το ποίες συσκευές υποστηρίζει απλά αναφέρει γενικά πως υποστηρίζει τις 64bit δηλαδή όλες τις νεότερες συσκευές από το iphone 5S και μετά.
Αν λοιπόν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αρχείο IPA με το εργαλείο της Apple xCode τότε μπορείτε να κατεβάσετε στο Mac σας ολόκληρο τον κώδικα του jailbreak εδώ.

https://github.com/kpwn/yalu102/archive/master.zipΣχόλια