Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε νέο εργαλείο jailbreak για τις παλιές συσκευές 32bit

Το τελευταίο διάστημα οι προγραμματιστές του jailbreak φαίνεται πως έχουν εγκαταλείψει την υποστήριξη των παλιών συσκευών όπως το iphone 4S το iphone 5, 32bit αφού δεν κυκλοφορούν εργαλεία για αυτές.


Την κατάσταση έρχεται να αλλάξει σήμερα ένας νέος προγραμματιστής σε όλους μας όπου κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο με την ονομασία  Trident.
Το  Trident υποστηρίζει ένα λειτουργικό που ποτέ δεν είχε jailbreak και πρόκειται για το ios 9.3.4 και μάλιστα μόνο για τις παλιές συσκευές όπως είπα νωρίτερα.
Το εργαλείο είναι δημοσιευμένο στα αποθετήρια των προγραμματιστών και για να το χρησιμοποιήσει κάποιος θα πρέπει να  έχει ένα Mac και το εργαλείο της Apple το xCode για να το μετατρέψετε σε μορφή IPA .
Ο δημιουργός του απολογείται πως επειδή δεν τον γνωρίζουν πολλοί δημιούργησε ένα video για να μας αποδείξει πως δεν πρόκειται για ένα ακόμη ψέμα ούτε για κακόβουλο λογισμικό.
Αν τυχαία βρίσκεστε με μια συσκευή 32bit στο ios 9.3.4 και ξέρετε να χρησιμοποιήσετε το xCode μπορείτε να κατεβάσετε το νέο εργαλείο jailbreak
 Trident από τον σύνδεσμο εδώ.==Resources==
Trident Jailbreak IPA: https://goo.gl/e9k0Xb
About Trident Project: https://goo.gl/QyiZEF
iOS 10.1.1 Jailbreak – Is it safe?: https://goo.gl/uKPG1k


Σχόλια